ITINERARIS EDUCATIUS DESPRÉS DE L’ESO

Bones famílies (4t d’ESO) 

Ara que ja s’acaba el curs i els vostres fills acaban l’ESO el Departament d’Orientació us comparteix la presentació sobre els diferents itineraris educatius una vegada finalitzat l’ESO, la qual es va explicar als vostres fills i filles a classe i a les famílies el passat dimecres 17 de maig a l’IES Can Peu Blanc.


Esperam que sigui del vostre interès i d”utilitat. Per a qualsevol duble, aclariment podeu contactar amb l’orientadora educativa de referència, ella és Margalida Canyelles Pol (mcanyellesp@iescanpeublanc.cat).


Ánims que ja queda poc,


Salutacions i coratge


DEPARTAMENT D’ORIENTACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>