Gestib famílies

GESTIB FAMÍLIES

L’entorn “Gestib Famílies” és una web en la qual els pares poden consultar informació rellevant sobre la vida acadèmica dels seus fills.  En aquesta WEB es pot consultar circulars, butlletí de notes, amonestacions,  tasques encomanades pel professorat, informació sobre sortides i activitats escolars…, i a més, també permet realitzar tràmits com la justificació de faltes d’assistència. També permet establir un canal de comunicació amb el professorat mitjançant correu electrònic.
 
Amb la finalitat de facilitar la comunicació  de l’institut amb els pares al llarg del curs escolar, 
i en especial durant aquests dies de permanència obligada de l’alumnat als seus domicilis, volem informar a aquells pares que encara no tenen accés al GESTIB FAMÍLIES, que mitjançant una trucada al centre poden sol·licitar les credencials necessàries per poder accedir-hi.
L’equip directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>