COMPROMÍS DE L’IES CAN PEU BLANC EN L’APRENENTATGE DE L’ANGLÈS

-DATES EXAMENS EOIES                                      

-INFORMACIÓ PROVA ORAL

Avui i dia ningú discuteix la importància de tenir un domini de la llengua anglesa. En un món sense fronteres, l’anglès s’ha convertit en l’idioma internacional que utilitzem les persones dels diferents països per comunicar-nos.

Per altra banda és un requisit necessari per obtenir el títol de graduat  a la UIB acreditar un nivell d’anglès equivalent al B2.

L’IES Can Peu Blanc és conscient d’aquesta realitat i dóna al seu alumnat la possibilitat d’accedir als exàmens de l’escola oficial d’idiomes després d’una preparació adequada a càrrec d’un professorat molt implicat. Tot això dintre del marc de EOIES.

Es tracta d’un programa de col·laboració entre els centres d’Educació Secundària i les Escoles Oficials d’Idiomes,  dirigit  a  l’alumnat  de  4t  d’ESO,  1r  i  2n  de  Batxillerat.  En  el  marc  d’aquest  programa l’alumnat és tutoritzat i avaluat atenent els criteris i nivells dels ensenyaments impartits a les Escoles Oficial d’Idiomes (EOI) i pot obtenir, d’aquesta manera, el certificat oficial de les EOI.

En el curs 2019/2020 tenim 18 alumnes de 1r BATXILLERAT que es preparen per a l’obtenció del nivell B2.1, 27 alumnes de 4t ESO per al nivell B1 i 10 alumnes per al nivell B2.1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>