CONVOCATÒRIA AJUDES NEE 2019/2020

Bon dia,

Us recordam que teniu a la vostra disposició la informació relativa a les ajudes del Ministeri d’Educació i Formació Professional per a l’alumnat amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2019/2020. La convocatòria es va publicar al BOE núm. 179 de dia 27 de juliol de 2019.

Podeu trobar la informació corresponent a la pàgina web del Ministeri d’Educació i Formació Professional. Les sol·licituds s’han d’emplenar a travès d’aquesta pàgina o a travès de la seu electrònica del Ministeri:

http://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar.html

https://sede.educacion.gob.es/sede/login/buscarConvocatoriasInicio.jjsp

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dia 26 de setembre de 2019. Posteriorment a aquesta data no estarà disponible a la seu electrònica.

Aconsellem informeu a les famílies de la necessitat de destinar la subvenció a la finalitat per la qual es concedeix per evitar el posterior reintegrament de l’ajuda. D’acord amb l’article 20 de la convocatòria, són causes de reintegrament: causar baixa en el centre abans de final del curs, no assistir a un 50% o més de les hores lectives i no abonar els serveis prestats pels qual se s’hagués concedit l’ajuda.

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al telèfon 971 17 77 58 o al correu electrònic beques@dgice.caib.es.

Palma, 26 d’agost de 2019

Secció de Beques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>