Ajuts prog. d’immersió en llengües estrangeres a l’estiu 2024

Des del  Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives us informem que el 12 de març de 2024 s’ha publicat al BOIB la Resolució del conseller d’Educació i Universitats per la qual es convoquen ajuts en espècie per a la participació de l’alumnat del quart curs d’Educació Secundària Obligatòria i del sisè curs d’Educació Primària de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el marc de quatre programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres durant l’estiu del 2024.

Les modalitats i el nombre d’ajuts en espècie que es convoquen són els següents:

Modalitat A (4t curs d’ESO, anglès):
El curs d’immersió lingüística en anglès es realitzarà a Irlanda i/o Regne Unit entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2024. El nombre d’ajuts definitiu, les localitats i dates exactes dels programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres es publicaran a la pàgina web de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives (http://dgplacen.caib.es)

Modalitat B (4t curs d’ESO, francès):
El curs d’immersió lingüística en francès es realitzarà a França entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2024. El nombre d’ajuts definitiu, les localitats i dates exactes dels programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres es publicaran a la pàgina web de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives (http://dgplacen.caib.es)

Modalitat C (4t curs d’ESO, alemany):
El curs d’immersió lingüística en alemany es realitzarà a Alemanya entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2024. el nombre d’ajuts definitiu, les localitats i dates exactes dels programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres es publicaran a la pàgina web de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives (http://dgplacen.caib.es)

Modalitat D (6è curs d’Educació Primària, anglès):
El curs “Millora el teu anglès a l’estiu!” es realitzarà a les localitats següents entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2024 en horari de 9 a 14 hores exclusivament. El nombre d’ajuts definitiu, les localitats i dates exactes dels programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres es publicaran a la pàgina web de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives (http://dgplacen.caib.es)

El termini de presentació de les sol•licituds és del 13 de març de 2024 fins al 05 d’abril de 2024, ambdós inclosos.

Podeu trobar tota la informació sobre la convocatòria al BOIB i a l’enllaç següent: https://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=6093974&coduo=146960&lang=ca.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals a l’adreça següent: spl@dgpice.caib.es.


Descarrega document adjunt