Informació sobre les Proves d’Accés a la Universitat (Selectivitat)

Bones famílies, ara que ja s’acosta el final dels estudis de 2n de Batxillerat, el Departament d’Orientació us comparteix la presentació que va treballar amb els vosltres fills i filles on trobareu tota la informació sobre les Proves d’Accés a la Universitat (Selectivitat).

Esperam que sigui del vostre interès i d”utilitat. Per a qualsevol duble, aclariment podeu contactar amb l’orientadora educativa de referència, ella és Margalida Canyelles Pol (mcanyellesp@iescanpeublanc.cat).


Ánims que ja queda poc


Salutacions i coratge


DEPARTAMENT D’ORIENTACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>