Refent el Llaç violeta

Fa uns anys un grup de professores decidirem fer un llaç de llana per poder penjar a la façana cada 25 de Novembre per recordar que és el dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones.Aquest llaç s’havia deteriorat d’estar penjat a defora i enguany hem decidit refer-lo. Està fet de trossos teixits, tant de llana nova com de llana reciclada del vell llaç. Volem que la unió dels trossos pugui expressar la unió de tots en aquesta lluita contra una violència que no s’acaba.Alguns alumnes del centre també han ajudat a cosir el llaç a una tela metàl·lica i a penjar-lo a la façana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>