CONVOCATÒRIA BEQUES GENERALS 2019/2020


Bon dia,

Us informam que ja teniu a la vostra disposició la informació relativa a les beques de caràcter general per estudiants que cursin estudis postobligatoris per el curs 2019-2020, convocades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. El termini per sol·licitar-les finalitza el dia 1 d’octubre de 2019.

Podeu trobar la informació corresponent a la pàgina web del Ministeri d’Educació, i Formació professional: http://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar.html

Us recordam que es convenient informeu als sol·licitants de la necessitat de destinar la subvenció a la finalitat per la qual es concedeix, per evitar el posterior reintegrament de l’ajuda. D’acord amb l’article 43 de la convocatòria, són causes de reintegrament: causar baixa en el centre abans de final de curs, no assistir a un 80% o més de les hores lectives, no superar el 50% de les assignatures, crèdits o hores matriculades, no superar el curs complet en el cas dels cursos d’accés o els de preparació per l’accés a la formació professional o els de les escoles oficials d’idiomes.

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al telèfon 971 17 77 58 o al correu electrònic beques@dgice.caib.es.

Palma, 26 d’agost de 2019

Secció de Beques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>